<> "The repository administrator has not yet configured an RDF license."^^ . <> . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK"^^ . "Food byproducts such as banana peels and eggshells can cause environmental damage if not utilized optimally. Both by-products can be utilized as raw materials in food processing, one of which is processed into flour, which can be used as a substitute in the production of food products. The point of study is to find out what happen to the physicochemical and organoleptic properties of fried macaroni when kepok banana peel flour and duck eggshell flour are added to it. This study consisted of two treatments. First, the addition of kepok banana peel flour: 5 grams, 10 grams, 15 grams. Second, the addition of duck eggshell flour: 5 grams, 10 grams, 20 grams. The results showed that the addition of kepok banana peel flour to fried macaroni can increase the value of camba density, hardness, redness value (a*), calcium content, and ash content. However, the addition of kepok banana peel flour to fried macaroni can reduce the value of degree of development, brightness (L*), yellow value (b*), ohue, aroma, colour, taste, texture, and overall. The addition of duck eggshell flour to fried macaroni can increase the value of slurry density, hardness, redness (a*) value, calcium content, and ash content. However, the addition of duck eggshell flour to fried macaroni can reduce the degree of development, brightness value (L*), yellow value (b*), hue, aroma, colour, taste, texture, and overall."^^ . "2025" . . . . . . . . . . "UNIVERSITAS SULTAN AGENG TIRTAYASA"^^ . . . "TEKNOLOGI PANGAN, UNIVERSITAS SULTAN AGENG TIRTAYASA"^^ . . . . . . . . . . . "SEPTARIAWULAN"^^ . "KUSUMASARI"^^ . "SEPTARIAWULAN KUSUMASARI"^^ . . "VEGA"^^ . "YOESEPA PAMELA"^^ . "VEGA YOESEPA PAMELA"^^ . . "CAHYA"^^ . "RIZQI'ANI"^^ . "CAHYA RIZQI'ANI"^^ . . "UNIVERSITAS SULTAN AGENG TIRTAYASA"^^ . . . "FAKULTAS PERTANIAN"^^ . . . "JURUSAN TEKNOLOGI PANGAN"^^ . . . . . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK (Text)"^^ . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK (Text)"^^ . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK (Text)"^^ . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK (Text)"^^ . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK (Text)"^^ . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK (Text)"^^ . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK (Text)"^^ . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK (Text)"^^ . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK (Other)"^^ . . . . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK (Other)"^^ . . . . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK (Other)"^^ . . . . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK (Other)"^^ . . . . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK (Other)"^^ . . . . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK (Other)"^^ . . . . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK (Other)"^^ . . . . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK (Other)"^^ . . . . . "HTML Summary of #48229 \n\nKARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MAKARONI GORENG DENGAN SUBSTITUSI TEPUNG KULIT PISANG KEPOK DAN TEPUNG CANGKANG TELUR BEBEK\n\n" . "text/html" . . . "Q Science (General)"@en . .