<> "The repository administrator has not yet configured an RDF license."^^ . <> . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \r\nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \r\nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \r\nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus)"^^ . "The addition of duck eggshell flour and white oyster mushroom flour can improve the characteristics and nutritional value of calcium and protein in dry noodle products. This study aims to determine the physicochemical and organoleptic characteristics of dried noodles with variations in the factor of adding duck eggshell flour (5%, 7.5%, and 10%) and variations in the factor of adding white oyster mushroom flour (2.5%, 5%, and 7.5%). The results showed that the addition of duck eggshell flour had a significant effect on each observed response which included moisture content, ash content, protein content, calcium content, breakability, L* color, a* color, b* color and organoleptic texture. The addition of white oyster mushroom flour has a significant effect on water content, ash content, protein content, calcium content, breakability, L* color, a* color, b* color and organoleptic color, taste, texture, and overall. B1J3 is a formulation that has higher acceptance of parameters such as color, aroma, texture, taste and overall with calcium content of 935.00 mg/100 g and protein content of 11.57%."^^ . "2024" . . . . . . . . . . "UNIVERSITAS SULTAN AGENG TIRTAYASA"^^ . . . "TEKNOLOGI PANGAN, UNIVERSITAS SULTAN AGENG TIRTAYASA"^^ . . . . . . . . . . . "PUJI"^^ . "WULANDARI"^^ . "PUJI WULANDARI"^^ . . "TUBAGUS"^^ . "BAHTIAR RUSBANA"^^ . "TUBAGUS BAHTIAR RUSBANA"^^ . . "PUSPA"^^ . "NUR HUWAIDA"^^ . "PUSPA NUR HUWAIDA"^^ . . "UNIVERSITAS SULTAN AGENG TIRTAYASA"^^ . . . "FAKULTAS PERTANIAN"^^ . . . "JURUSAN TEKNOLOGI PANGAN"^^ . . . . . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \r\nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \r\nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \r\nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus) (Text)"^^ . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \r\nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \r\nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \r\nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus) (Text)"^^ . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \r\nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \r\nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \r\nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus) (Text)"^^ . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \r\nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \r\nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \r\nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus) (Text)"^^ . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \r\nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \r\nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \r\nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus) (Text)"^^ . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \r\nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \r\nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \r\nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus) (Text)"^^ . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \r\nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \r\nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \r\nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus) (Text)"^^ . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \r\nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \r\nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \r\nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus) (Text)"^^ . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \r\nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \r\nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \r\nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus) (Other)"^^ . . . . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \r\nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \r\nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \r\nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus) (Other)"^^ . . . . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \r\nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \r\nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \r\nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus) (Other)"^^ . . . . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \r\nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \r\nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \r\nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus) (Other)"^^ . . . . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \r\nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \r\nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \r\nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus) (Other)"^^ . . . . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \r\nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \r\nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \r\nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus) (Other)"^^ . . . . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \r\nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \r\nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \r\nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus) (Other)"^^ . . . . . . "KARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \r\nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \r\nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \r\nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus) (Other)"^^ . . . . . "HTML Summary of #43662 \n\nKARAKTERISTIK FISIKOKIMIA DAN ORGANOLEPTIK MI \nKERING DENGAN PENAMBAHAN TEPUNG CANGKANG \nTELUR BEBEK (Cairina moschata) DAN TEPUNG JAMUR \nTIRAM PUTIH (Pleurotus ostreatus)\n\n" . "text/html" . . . "Q Science (General)"@en . . . "QD Chemistry"@en . . . "QR Microbiology"@en . . . "S Agriculture (General)"@en . .